Home   Brievenrubriek   Medewerking   Vragen   Onderhoud site   Links   Bronnen   Contact   Auteursrechten   Alle fotoalbums

Limburgse mijnen

Auteursrechten

 

De foto's , boeken, ansichten en illustraties op deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en mogen niet worden bewerkt, gekopieerd,gepubliceerd of gedistribueerd. Alle foto's zijn van een watermerk voorzien. Ik heb getracht de rechten van de foto's ,boeken, ansichten en illustraties te achterhalen, mochten er personen of instanties van mening zijn dat hun rechten niet zijn gerespecteerd kunnen zij daarover contant met mij opnemen. Voor de bronnen of auteursrechten van de foto's ,boeken, ansichten of illustraties verwijs ik naar de link "bronnen" hier staan alle personen of instelling genoemd.

Het auteursrecht van deze site ligt bij Wiel Palm er mag dan ook geen afbeeldingen of teksten gekopieerd, gedupliceerd of gepubliceerd worden. Deze site is opgezet op persoonlijke titel zonder enig winstoogmerk of andere commerciŽle doelstelling, er kunnen aan de inhoud geen rechten worden ontleend.

Wanneer u fouten of onvolledigheden constateert, verzoek ik u vriendelijk mij hiervan op de hoogte te stellen zodat ik deze kan corrigeren

Op meerdere foto's en afbeeldingen heb ik de woorden www.limburgsemijnen.nl gebruikt dit is niet gedaan om het eigendomsbewijs maar om het kopiŽren van de afbeeldingen tegen te gaan.

Op diverse afbeeldingen of  foto's staat de vermelding copyright of © Onbekend, degene die denkt dat de foto door hem gemaakt is of er zijn copyright op ligt, mag met mij contact opnemen en ik zal dan direct zijn afbeelding verwijderen of er zijn copyright op vermelden.